TURNUS kl 3 KUCHARZ 07.01-31.01.2025
W klasie trzeciej uczycie się trzech przedmiotów: 1. Technologii gastronomicznej 2. Wyposażenia technicznego zakładów gastronomicznych 3. Języka angielskiego zawodowego Zgłaszacie się na zajęcia we wtorek tj 7 stycznia 2025 r. do sali nr 10, warsztaty szkoły ze skierowaniem oraz kartą informacyjną. Na drugiej stronie karty informacyjnej znajduje się wzór zwolnienia z ostatniej lekcji na pociąg/autobus (dla osób mających problem z powrotem do domu). Uczniowie mieszkający w internacie przywożą ze sobą karty informacyjne w dwóch egzemplarzach (lub kopię). Uczniowie korzystający z internatu mogą zgłaszać się najwcześniej 6 stycznia 2025 r. po godz. 16-tej. Plan zajęć będzie umieszczony w załączniku poniżej. Na zajęcia należy przynieść przybory do pisania i rysowania oraz zeszyty do poszczególnych przedmiotów. Uczniów-pracowników młodocianych obowiązują zwolnienia lekarskie L-4 !!! Uczniom zabrania się korzystania z telefonów podczas zajęć!!!. Kontakt: Teresa Karol tel. 77 433 21 25 wewn. 221; 694 663 003 e mail: szkolenia@ckziu.nysa.pl |